Hirdetés

Középkategóriás VGA az AMD műhelyéből

|

Komoly teljesítménnyel megfejelt felső-középkategóriás videókártyával kívánja megnehezíteni vetélytársa helyzetét az AMD.

Hirdetés

Radeon HD 4770 típusjelzésű kártyájuk a 100 dolláros árkategóriába tartozik, kifejezetten azoknak jelenthet hatalmas örömöt, akik szívesen büszkélkednek ismerőseiknek 1 TFLOPs körüli sebességgel. A grafikus deszkán 640 stream processzor és a 750 megahertzes órajel összesen 960 GFLOPs teljesítményre képes.

Terheletlen állapotban 80 Wattot fogyaszt és hűtőrendszerének felépítése nagyban hasonlít a HD 3870-es kártyánál látottakhoz, azonban egyszerűbb bordázattal és ventilátorral érkezik. Egyáltalán nem számít titoknak, hogy a Radeon HD 4770 legnagyobb ellenfelének a GeForce 9800 GT számít, legalábbis az AMD szerint. Az NVIDIA inkább a GTS 250 szintjére helyezi a HD 4770-es kártyát. Az alapváltozatok végfelhasználói ára körülbelül 25000 forint körül alakul majd hazánkban. Amennyiben kíváncsiak vagytok a VGA játékteljesítményére, ajánljuk figyelmetekbe a PC World Online ide kapcsolódó cikkét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)