Hirdetés

Középkori lopakodós játék lesz a Hood: Outlaws and Legends

|

A Focus Home Interactive felügyelete alatt készül a Hood, amiben egy középkori környezetben tehetünk rendet.

Hirdetés

A State of Play kevés olyan játékot tartalmazott, amire úgy igazán felkaptuk a fejünket, de a Hood: Outlaws and Legends ilyen volt. A Sumo Newcastle dolgozik rajta, és úgy tűnhet, a csapat merített egy keveset az Assassin's Creedből, de hogy mennyire lesz hasonló a Ubisoft sorozatához, az még egyelőre kérdéses.

Hirdetés

Igazából teljesen más irányt követ: a PS4-re és PS5-re egyaránt készülő Hood ugyanis egy 4v4 akciójáték lesz, amiben a két csapat feladata, hogy a gép által irányított őröket kicselezve megszerezzenek egy kincset. Némely karakter a lopakodásban jó, más a nyers erejével segítheti csapatát sikerhez. Fontos lesz a taktikázás, főleg hogy a kincseket el kell cipelni, és korlátozott mennyiségű lőszer áll rendelkezésünkre - csak annyi, amennyit össze tudunk kaparni. Szívathatjuk is riválisainkat, egyedi képességeket és válogatott eszközöket használhatunk.

Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)