Hirdetés

Közérdekű: A mai GS Live műszaki nehézségek miatt elmarad

|

Megfelelő internetkapcsolat híján a mai GS Live adás elmarad

Hirdetés

Mély megrendüléssel közöljük a hírt, hogy vélhetően az eheti viharos időjárás miatt szolgáltatónk karbantartási munkálatokat végez internetünkön, emiatt a GS Live mai adása a technikai feltételek hiányában elmarad. Osztozunk barátaink fájdalmán, kik ma is szerettek volna velünk kikapcsolódni.

Addig is országos gyűjtést szervezünk „Internetet a GS-nek" címmel. Mindenki, akinek akad otthon felesleges internetje, az hozza be szerkesztőségünkbe! Régi, használt internet is jó, csak előtte alaposan poroljuk le és mossuk ki. Higiéniai okokból pornóletöltésre használt internetet nem tudunk elfogadni. Köszönjük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)