Hirdetés

Közösségi háló nyereményjáték

|

Az Oscar-jelölt film DVD és Blu-ray kiadásának megjelenése alkalmából nyereményjátékot hirdetünk.

Hirdetés

A Facebook - legyen róla bármilyen a személyes véleményünk - napjaink egyik legnagyobb sikertörténete és milliárdos üzlet, több százmillió ember társas életének elsődleges színtere.



Hogy miként emelkedett ki egy közösségi portál a többi közül, hogyan lett egy egyetemi hallgató szinte egyik napról a másikra dúsgazdag, kiderül a David Fincher rendezte Közösségi portál című filmből, aminek DVD kiadásából 5, azaz öt példányt sorsolunk ki közöttetek, valamint hozzácsapunk még egy-egy egérpadot is az InterCom jóvoltából.

Közösségi háló DVD


Ha megszeretnétek nyerni a Facebook születéséről készült filmet, akkor  stílszerűen zarándokoljatok el a GameStar Facebook-oldalára, majd a "Tölts egy estét Mark Zuckerberggel!" kezdetű bejegyzéshez írjátok oda, hogy Magyarországon ki forgalmazza. A helyes megfejtést péntek déli 12 óráig várjuk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)