Hirdetés

Kreatív vágyak a Facebookon - különleges pályázat

|

A képzelet ugyan fiktív és határtalan, mégis az elérendő célok, álmok gyújtópontja. Olykor egy kis ösztönönzés vagy csak apró figyelem kell, hogy foszlányait beleégesse a valóságba.

Hirdetés

Az Armadillo Kreatív Ügynökség és partnerei alkotói pályázatot hirdetnek hátrányos helyzetű és egyéb szociális vagy testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott iskolák, intézmények számára.

„Rajzoljátok meg álmaitokat, és mi kiszínezzük őket, mert nem szeretnénk, ha elképzeléseitek csendes gondolat-buborékokban ragadnának! Erről szól az: ÁLOM-BÁKOM kreatív pályázat – mondja Arany Gábor, a kreatív ügynökség stratégiai vezetője, a csr-program ötletgazdája.

A pályázat menete

A pályázaton szeretetszolgálatok, hátrányos helyzetű és egyéb szociális vagy testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott iskolák, intézmények vehetnek részt. Az intézmények fotófeltöltéssel nevezhetnek, ábrázoljon az akár gyermekrajzot, festményt, bármilyen, az intézmény lakóinak álmairól, vágyairól szóló kreatív megvalósítást.



A pályázatokat az Armadillo Kreatív Ügynökség Facebook oldalán található „Képzeld el!” microsite-ra kell feltölteni, az adott intézmény megnevezésével. A verseny 2012. április 1. – május 15-e közt zajlik, ebben az időintervallumban lehet az anyagokat feltölteni, illetve szavazni a képekre. Fontos, hogy nem a legtöbb szavazatott kapott alkotás nyer automatikusan, hanem a 10 legtöbb voksot kapott képből, ünnepélyes keretek közt sorsolják ki a győztest a pályázat lezárultával. A sorsolás az intézmény és támogatók képviselői jelenlétében történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)