Hirdetés

Krumplisaláta - a valaha volt legsikeresebb Kickstarter projekt

|

Ha azt hittük, hogy az internet népe lassan megelégeli, hogy egyeseknek van pofája értelmetlen dolgokra pénzt kérni, akkor nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Hirdetés

Manapság egyre többen élnek meg abból, hogy valami poénos, de ezt leszámítva teljesen értelmetlen dologgal állnak elő. A felhasználók nagyot nevetnek a projekt láttán, de az alacsony ár miatt egy hangos "egyszerélünk" (vagy YOLO, ha nem taszítanak a nyugati trendek) felkiáltással már csörög is lóvé. Erre építve szedett össze milliókat a Flappy Bird alkotója, és erre építenek az elmúlt hetekben mindent elárasztó kő-, fű- és egyéb szimulátorok.

Az ohioi Zack Danger Brown egy furcsa ötlettel állt elő a hétvégén: szeretné elkészíteni élete első krumplisalátáját. A csavar a történetben ott kezdődik, hogy az úr mindehhez Kickstarteren szerette volna előteremteni a szükséges 10 dollárt, amit egyébként pár órával az indulás után már magáénak is tudhatott.

Természetesen egy közösségi kalapozós projekt sem létezhet stretch goalok nélkül, így itt is hamar megjelent a minőségi majonéz használata, vagy a jobb recept megtalálása. És hogy hol tartunk most? A cikk megírásának pillanatában már 3700 dollárt gyűjtött Brown, így az eseményről livestream is készül, valamint a teljes internetet meghívták. A lezárásig még 4 hét van hátra és ha a támogatási arányokat nézzük, a krumplisaláta már most jobban teljesít, mint a Star Citizen, a Wasteland 2, a Pillars of Eternity, a Broken Age vagy az Ouya. 

Ha még maradt volna kétség valakiben azt illetően, hogy a sikerhez vezető út minőséggel van kikövezve, akkor talán a fenti sztori igazolja, hogy egyáltalán nem. Persze mi szerencsére ingyen is röhöghetünk ezen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)