Hirdetés

Kukába kerülhetnek a Microsoft pontok?

|

Ha hihetünk a legfrissebb értesüléseknek, az új Xbox megjelenését követően megszűnik a Microsoft fizetőeszköze - vagy legalábbis jelentősen átalakul.

Hirdetés

A The Verge magazin a témához közelálló forrásokra hivatkozva azt nyilatkozta, hogy a május 21-i Xbox bemutatón a Microsoft az új konzol bemutatása mellett a Microsoft pontokat érintő változásokról is beszámol.

Az Xbox Live világának "valutája" teljesen megszűnhet, helyét "ajándékkártyák" vehetik át, melyek az iTunes Gift kártyákhoz hasonlóan bizonyos mennyiségű pénzt helyeznek Microsoft felhasználói fiókunk virtuális számlájára. A hagyományos, bankkártyás fizetés lehetősége továbbra is megmarad, de kiterjesztik az Arcade-en fellelhető játékokra is - ezeket ezidáig csak pontokkal lehetett megvásárolni (pontokat viszont lehetett bankkártyával venni, de örülünk, ha lerövidül ez a folyamat). Feltöltött kreditjeinket nem csak az Xbox Live-on, de a Windows Store-ban és a Phone Store-ban használhatjuk. Ha május 21-én nem is, az E3-on biztosan lerántják a leplet az új rendszerről. Addig még ne vegyétek készpénznek. Vagy, ha már itt tartunk, Microsoft pontnak se.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)