Hirdetés

[Frissítve] A gyenge eladások miatt nem lesz Dead Space 4?

|

A Dead Space 3 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a folytatást törölték - legalábbis ezt pletykálják, az EA cáfol.

Hirdetés

Frissítés: Az EA szóvivője időközben szemenszedett hazugságnak nevezte a felröppent híresztelést. Továbbá azt is elmondta, hogy büszkék a játékra, és fontos számukra a franchise függetlenül attól, hogy még nem hozták nyilvánosságra az eladási adatokat.

Nem volt épp zökkenőmentes eljutni Isaac Clarke harmadik horrorisztikus kalandjának beteljesüléséhez. Pedig a Visceral Games bedobott minden tőle telhetőt: volt itt fedezékharc és co-op örömök, a fegyverek személyre szabása, meggyőző achievement lista és túlélőcsomag gyűjtők számára. Sokan azonban képtelenek voltak szó nélkül hagyni a PC-seknek szánt mezei portot és a mikrotranzakciós modellt, kicsit fanyalgott a jónép. Mi nem voltunk ilyen szigorúak a Dead Space 3-hoz, de Chavalier Dead Space 3 tesztje azért megmutatta a játék apróbb hiányosságait. Szerintünk ezzel nem kellene temetni (a coop pedig tényleg vicces), de mások szerint mégis lehet, hogy vége a szériának.

A VideoGamer magazin egy névtelen forrásra hivatkozva most azt állítja, hogy megpecsételődött a széria sorsa. A Visceral Games szinte rögtön a Dead Space 3 után nekiállt a negyedik rész előkészületeinek, ám az EA most leállította őket. A harmadik epizód rossz bevételei miatt nem valósulhat meg a folytatás, sőt, be is zárhatják a Visceral Montreal stúdióját (bár őket nem érinti a Dead Space sorozat, éppen az Army of Two: The Devil's Cartel címmel bajlódnak). Az imént elhangzottak teljes mértékben a szóbeszéd kategóriába esnek, hivatalos megerősítésig nem is kell elhinni, de nem hangzik túl jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)