Hirdetés

Kukacoskodás - Worms a Facebook-on

|

A Team 17 is belevág a Facebook-os fejlesztésbe.

Hirdetés

A Worms cím sokakban ébreszt szép emlékeket. Sokak kedvenc kukacos játéka azonban hamarosan a Facebook-on is debütál a Team 17 bejelentése szerint. A még idei megjelenéssel bejelentett játékról egyelőre pár képen kívül nem sokat tudni, de kíváncsian várjuk a Team 17 Digital első Facebook-os játékát.

A Team 17 emellett nagyban dolgozik a franchise következő darabján a Worms Revolution-on is, amiben rengeteg újdonságot ígérnek, mint például 3D-s pályákat, felturbózott fizikát és szép vízdinamikát. A Worms Revolution várhatóan ősszel fog megjelenni Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. Ti, hogy álltok a Facebook játékokhoz? Adtok majd egy esélyt a Facebook-os Worms kalandoknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)