Hirdetés

Kukázta a Titanfall és az Apex Legends világába helyezett single-player játékát az EA

|

A fejlesztői által Titanfall Legends néven emlegetett projekt nem az egyetlen, amelyiktől a kiadó megvonta támogatását az elmúlt napokban.

Hirdetés

Vegyes képet fest pillanatnyilag az Electronic Arts sikerrátája, mert miközben a megújult Dead Space kedvező kritikai fogadtatásának örvendhet (remélhetőleg a remake eladásai is felpörögnek), és a nemrég elhalasztott Star Wars Jedi: Survivor, valamint a Koei Tecmóval közösen tető alá hozott Wild Hearts premierjére készül a kiadó, a mérleg másik serpenyőjében ott hever a mobilos Apex Legends még meleg teteme a meg sem született Battlefield mobiljáték társaságában.

Sőt, a Bloomberg friss riportja szerint egy harmadik alkotást is felírhatunk a veszteséglistára, amelynek a Titanfall és az Apex Legends univerzuma adott volna otthont, és a single-player játékok kedvelőit vette volna célba.

Hirdetés

Az ex-kotakus Jason Schreier által jegyzett cikk alapját három különböző, a fejlesztésre rálátó forrás értesülései képezik. Ezek szerint a nyilvánosan soha be nem jelentett játékon a Respawn Entertainment dolgozott, a stúdió egyik rutinos dizájnere, Mohammad Alavi irányítása alatt, aki viszont már 2022 elején a távozás mezejére lépett. Hátrahagyott projektje alig egy évvel élte túl, az EA úgy döntött, nem finanszírozza tovább, és megpróbál a cégen belül más pozíciót találni a hirtelen munka nélkül maradt 50 fejlesztőnek, ám akit nem sikerül így elhelyezni, attól meg fog válni a kiadó. A részletekről az érintettek a Bloomberg tudomása szerint nem nyilatkozhatnak a sajtónak, az Electronic Arts szóvivője pedig nem kívánt reagálni a történtekre.

Nagyon úgy fest tehát, hogy még jó darabig a 2016-os Titanfall 2 marad a franchise egyetlen olyan tagja, amely tradicionális single-player kampánnyal rendelkezik, tehát nem csak a többjátékos örömöknek hódoló közönséget akarja megszólítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)