Hirdetés

Külön is megjelenik a Call of Duty: Black Ops 2 zenei anyaga

|

A Call of Duty új része nemcsak történetben, de zenei aláfestésben is erős lesz, legalább is erre engednek következtetni a zenei anyag mögött álló nevek.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a játék megjelenésével egy időben a teljes zenei anyag is megvásárolható lesz, hiszen olyan nevek állnak az album mögött, mint Trent Reznor és Jack Wall. A Nine Inch Nails frontemberének neve már önmagában komoly fegyvertény, hiszen a zenei iparban az egyik legtehetségesebb alkotóként ismerik. Mind a Közösségi Háló, mind A tetovált lány zenei aláfestéséért ő felelt, így a filmiparban is komoly hírnévre tett szert (na meg előbbiért egy Oscar díjra). A Call of Duty: Black Ops 2 zenei anyagából ő felel a fő témáért.

Jack Wall neve sem ismeretlen a játékiparban, ő felelt például a Mass Effect első két részének, és a Jade Empirenek dalaiért. A két zenész munkásságából álló több mint 40 számból álló album az iTuneson lesz megvásárolható, 12$-os áron. A Soundtrack lemez egyébként tartozéka lesz mind a Hardened Edition, mind a Care Package gyűjtő csomagoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)