Hirdetés

Külső nézetes átvezetőket kapunk a Far Cry 6-ban

|

A sorozat eddig ragaszkodott ahhoz, hogy mindent a főszereplő szemszögén keresztül szemléljünk, de az új részben szakítanak ezzel a hagyománnyal.

Hirdetés

A Far Cry-széria fénye kissé megkopott az utóbbi pár résszel, de a most bejelentet epizód kapcsán joggal reménykedhetünk minőségi ugrásban, hiszen az eddig látottak alapján a Ubisoft komoly energiákat fektet abba, hogy a hatodik résszel frissítsen kicsit a franchise vérkeringésén. Sok szempontból újító lesz a következő epizód, többek között a történetmesélés módja is változik kicsit az eddigiekhez képest.

Hirdetés

Már csak azért is reméljük, hogy egy erős sztorit sikerül összerakni a Far Cry 6-hoz, mert nagyon csalódottak lennénk, ha a stúdió elpazarolná a Giancarlo Esposito színészi zsenijében rejlő potenciált. Navid Khavari, a játék narratív rendezője a Press Startnak mesélt kicsit arról, hogyan tervezik megújítani történet terén a szériát:

"Szerettük volna kihangsúlyozni a narratívát amennyire csak lehet, és bevezettünk olyan technikákat, amik korábban még nem jelentek meg a sorozatban. A legelső ilyen azt hiszem az, hogy lesznek külső nézetes átvezetők, ahol a játékos láthatja a saját, személyre szabott karakterét, ahogyan az interakcióba lép a többi szereplővel."

Emellett azt is kihangsúlyozta, hogy a Far Cry 6 nem pusztán az átvezetőket használja majd a  történetmesélésre, így azok nem dominálják majd le a játékélményt. Nagyon fontosnak tartják, hogy Yara képeslapokra illő környezete, megfelelően ellensúlyozza a karakterek sötét drámáját, és mindez egy nagy egésszé álljon össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)