Hirdetés

Kursk - megérkezett az első gameplay videó

|

Különleges dokumentum-kalandjáték készül az atom-tengeralattjáró katasztrófájából és végre a gyakorlatban is megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet.

Hirdetés

Még januárban mutattuk be a Jujubee fejlesztőcsapat belsőnézetes sandbox címét, amely a srácok szerint "a történelem első teljesértékű dokumentum-kalandjátéka" lesz. Ebben bejárhatjuk majd az orosz K-141 Kursk atom-tengeralattjárót és felfedezhetjük annak titkait, de komoly hangsúly lesz a történeten is: a középpontban egy kém áll, akinek minél többet meg kell tudnia a torpedókról, ennek érdekében pedig a Kursk mellett megfordulunk Moszkvában és a tengeralattjáró kikötőjében, Vigyajevóban is. 

Hirdetés

Számos morális döntést kell meghoznunk, de hogy ez miképpen vezet a történelem egyik legismertebb tragédiájához, az egyelőre még rejtély. Viszont már megnézhetjük a játék első gameplay trailerét, amely a játékidő különböző részeiből mutat ízelítőt, így láthatjuk karakterünket a fedélzetre lépés előtt és után is. 

A Kursk október 11-én jelenik meg PC-re, de 2019 első felében megérkezik majd PS4-re és Xbox One-ra is. A megjelenés után pedig számíthatunk két DLC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)