Hirdetés

L.A. Noire - 3 lemezen érkezik Xbox 360 konzolra

|

Xbox 360-ra három, PlayStation 3-ra pedig egyetlen korongon érkezik a hosszú és tartalmas L.A. Noire

Hirdetés

Miután a streamelt játékok korszaka még nem köszöntött ránk (nem is biztos, hogy ez lesz a jövő) az optikai adathordozókkal felszerelt HD konzolok közötti versenyben nem csekély jelentőséggel bír, hogy mégis mennyi adatot lehet rázsúfolni az általuk támogatott formátumokra. Az Xbox 360 korongjából például háromra lesz szükség ahhoz, hogy tárolni lehessen rajta az L.A. Noire több órányi átvezető moziját, sokezer sornyi szinkronizált dialógusát, illetve a közel félezer szereplőről készült motion capture adatokat.



A PS3-as játékosok nyugodtan hátradőlhetnek, az ő játékukat nem zavarja majd meg holmi lemezcserélgetés. X360-as társaik számára viszont némileg könnyítést jelent az L.A. Noire struktúrája: a játékban ugyanis különálló ügyeket göngyölítünk fel, így mindösszesen két alakalommal lesz szükség a korongok kicserélésére, ráadásul pont két ügy között.
Most már csak egy PC-s bejelentés hiányozna sokak boldogságához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)