Hirdetés

L.A. Noire - az utolsó DLC trailere

|

A Rockstar kiadta az L.A. Noire utolsó letölthető tartalmának beharangozó videóját.

Hirdetés

Hiába vannak mindenféle problémák a Rockstar és a Team Bondi között, azért még az L.A. Noire utolsó DLC-jét a Rockstar adja ki.

A Reefer Madness a Vice asztalhoz kapcsolódó küldetés, melyben Phelps és Earle a város egyik legnagyobb droghálózatának ered nyomába. Akik már játszottak a játékkal tudhatják, hogy a drognak igen nagy szerepe van a történet során, de nem akarok semmit lelőni azoknak, akik esetleg a PC verzióra várnak, vagy még nem vették meg a játék konzolos kiadását. A kedden megjelenő DLC 320 MS pontba, vagy 3.99 euróba kerül az Xbox Live-on, illetve PlayStation Network-ön. A Rockstar Pass-szel rendelkezőeknek természetesen ingyenes. Nézzétek meg az alábbi videót, aztán várjátok szeretettel, mint ahogy azt mi is tesszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)