Hirdetés

L.A. Noire - launch trailer

|

Még hat nap és megjelenik az L.A. Noire - eljön újra az 50-es évek.

Hirdetés

Kétségtelenül izgalmas korszakban játszódik az L.A. Noire - egy kevésbé feldolgozott és dokumentált korszakban, amikor nyomozni ugyanúgy kellett, csak az eszközök voltak mások. 

Még sehol sem voltak a mai CSI-ok szuperkorszerű eszközei, a számítógépek vagy hasonló kütyük - javarészt a 20-as, 30-as évek nyomozási módszerei éltek tovább. Ezekből is kapunk majd ízelítőt az L.A. Noireban, amely az éved egyik legjobb játékának ígérkezik, hiszen elég csak a készítő cég nevét leírni: Rockstar. Itt az ideje tehát, hogy mindenki felkészüljön, irány Los Angeles az 50-es években, meg kell ott oldani egy-két bűnesetet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)