Hirdetés

L.A. Noire - Mickey Cohen, a gengszter

|

Az ember, akivel nem akarjátok összeakasztani a bajszotokat (ha van). (Neki nincs.)

Hirdetés

A Rockstar néhány új képet jelentetett meg az L.A. Noire-ból, melyeken Mickey Cohent, a vérbeli maffiózót láthatjuk.

Cohen nem kispályás: drogok és fegyverek árusításán kívül a szerencsejáték ipart is pártfogolja.

"Ha egy nyomozás szálai az L.A. Noire-ban Cohen szervezetéhez vezetnek, vgyázz, és tudd, kivel szórakozol. A dolgok veszélyessé válhatnak."

A képeken láthattok még egy alakot, ő Johnny Stompanato, Cohen jobbkeze és testőre. Íme:


Az L.A. Noire az 1940-es évekbe repít minket, ahol fénykorukat élték a különböző alvilági szervezetek. Külsőnézetes akciójátékról beszélünk, de az akció mellett nagy hangsúlyt kap majd az interaktív nyomozás is: szemtanúkat kell kihallgatnunk és reakcióikból, arcmimikájukból, elszólásaikból kell levonnunk következtetéseinket az üggyel kapcsolatban. E mellett a bizonyítékgyűjtés is szerves részét képezi majd feladatunknak, így megismerhetjük a korabeli helyszínelők csodálatos(?) munkáját.

Az L.A. Noire május 20-án jelenik meg kis hazánkban, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)