Hirdetés

L.A. Noire: Rockstar Pass népszerűsítő videó

|

Ahogyan tegnap is leírtuk, nem kell a vonat elé vetnie magát annak, aki kijátszotta az L.A. Noiret, mert érkeznek a DLC-k.

Hirdetés

A tegnapi cikkben olvashattátok, hogy szépen sorjában érkeznek a DLC-k az L.A. Noire játékhoz, illetve ugyanitt szerepeltek információk a Rockstar Passról, mely az összes DLC-hez való hozzáférést jelenti.

A Rockstar kb. 1 órával ezelőtt tette közkincsé az alábbi videót, melyben a Rockstar Passt reklámozza és néhány mozzanatot láthatunk a kiegészítőkből.

A Rockstar Pass lényege egyébként, hogy jutányos áron, egyben vehetjük meg a kiegészítőket és nem apránként többet fizetve értük. Ismétlésképpen (és azért, hogy meglegyen a szükséges karakter, höhö) lássuk újfent az L.A. Noire kiegészítőket:

Tegnaptól:
- The Naked City: 4$/320 Microsoft Pont
- A Slip of The Tongue: 4$/320 Microsoft Pont
- Broderick Detective Suit and Gun: 1$/80 Microsoft Pont
- Sharpshooter Detective Suit and Gun: 1$/80 Microsoft Pont
- The Badge Pursuit Challenge: 2$/160 Microsoft Pont
- Chicago Piano Machine Gun: ingyenes közösségi feloldás

Június 21-től:
- Nicholson Electroplating Disaster: 4$/320 Microsoft Pont

Július 12-től:
- Reefer Madness: 4$/320 Microsoft Pont

Igazándiból ez akár örömhír is lehet, de a DLC-k elszaporodása egyre inkább arra utal, hogy fejőstehenek vagyunk, vagy legalábbis annak néznek és egyszer majd eljön az idő, amikor már az is pontokba, vagy pénzbe fog kerülni, hogy egyáltalán a folyamat legvégén az uninstall elinduljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)