Hirdetés

L.A. Noire - Social Club részletek

|

A Rockstar Social Club nevű közösségi alkalmazása természetesen az L.A. Noire-t is támogatja majd.

Hirdetés

Tegnap egy új karaktert ismerhettünk meg az L.A. Noire-ból, ma pedig a Social Club részleteiről lesz szó.

A Red Dead Redemption-höz hasonlóan az L.A. Noire-ban is az indulásnál kapunk egy új öltözékcsomagot. Ehhez nem kell mást tennünk, mint összekötni a játékot a social club felhasználói fiókunkkal. Az új csomag neve 'Chicago Lightning', és ruhán kívül fegyvereket is tartalmaz.

Eddig nem tisztázott módon lehetőségünk lesz segítséget kérni a többiektől, úgynevezett "intuíciós pontokkal'". Legyen Ön is milliomos módjára meg lehet majd kérdezni a közönséget, egy felugró ablakban pedig megjelennek a social club tagjainak válaszai.

Online kapcsolat esetén megleshetjük, hány százaléknál tartunk a játék teljesítésében, elemezhetjük a közösségi statisztikákat, valamint böngészhetünk a barátok teljesített achievementjei között.

Egyelőre ennyit árultak el a készítők, de a Social Club nem csak ezekre képes, úgyhogy bizonyára remek újításokkal állnak majd elő.

Az L.A. Noire megjelenés május 20-án esedékes, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)