Hirdetés

L.A. Noire - X360-ra is jön a detektív sztori?

|

Az ausztrál Team Bondi 2004-ben bejelentett akciójátéka nem tűnt el a süllyesztőben, egy éven belül el is készülhet.

Hirdetés

A Rockstar égisze alá tartozó Team Bondi régóta dolgozik már a film-noir hangulati elemeit felvonultató thrilleren. Volt idő, amikor mindenki joggal hihette, hogy a projektet törölték, jobb esetben hosszabb időre szüneteltették. Az L.A. Noire azonban köszöni szépen, jól van. Legutóbb tavaly júniusban erősítette meg a Take Two, hogy a fejlesztés folyamatban van, s a célplatform a Sony aktuális csúcskonzolja. Időközben a platformok száma megduplázódott, hiszen most már az X360 tulajok is felírhatják jelen hír tárgyát az általuk várt játékok listájára.

lanoire.jpg


Ez utóbbi még nem száz százalék, miután az információ nem elsőkézből származik. Az 1940-es években játszódó thriller-ről Tom Crago a Tantalus CEO-ja, s a Game Developers' Association of Australia elnöke tett említést egy, az ausztrál játékipar helyzetéről tartott beszéd során, ami a Games Convention Asia 2008 (a lipcsei GC szervezőinek egyre sikeresebb rendezvénye) egyik előadásának részeként hangzott el. Crago szerint az ausztrál videojáték ipar nagy reménysége a világ legdrágább játékai közé tartozik, a fejlesztés költségei meghaladhatják bármelyik másik projekt büdzséjét. Az igazán nagy áttörést mindmáig nélkülöző ausztrálok az L.A. Noire-tól várják az áhított világsikert. Ha hihetünk az úriember szavainak, akkor már csak kb. egy év van hátra a megjelenésig, s a platformok köre is bővült.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)