Hirdetés

Labda, vagy Lemming, csak jusson haza

|

A mai Játéközön ajánlónkban egy kedves, eltévedt labdát kell terelgetni.

Hirdetés

Aki játszott anno a Lemmings sorozat valamelyik darabjával, annak ismerős lehet a szitu. A pálya egyik részén megjelenik a kedves aranyos, tulipiros laszti, mi pedig segítünk neki eljutni a célba.

A Lemmings sorozat óta eltelt évek sajnos erősen negatív irányba módosították a kreativitást. Míg régen sokfajta eszköz állt a rendelkezésünkre, hogy segítsünk a sok aranyi kis pocoknak, most egy szál faágunk van. Ez van, de legalább nem kell annyit gondolkodni :D. Sietni viszont igen, mert a csodavesszőnk csak 2 másodpercig él, a labda meg ugye gurul, mint a golyó. Vagy mi. Szóval ügyeskedni azért kell, és igazából el lehet vele szórakozni. Szaladjatok a jatekozon.hu oldalra, vagy klikk a képre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)