Hirdetés

Lady Gaga és Foreigner számok a Rock Band 3 következő DLC-jében

|

Hamarosan megjelenik Lady Gaga új albuma, és ezzel egy napon egy Rock Band 3 DLC is érkezik.

Hirdetés

Mindenfelé nagy sikert aratott a Born This Way című szám, amely ezúttal a Rock Band 3 repertoárjába is ellátogat, ha mi is úgy akarjuk.

A Born This Way című album május 23-án jelenik meg, ezzel egy napon pedig a Rock Band 3 készítői is kedveskednek a Gaga-fanoknak, méghozzá a Lady Gaga Pack 02-vel, mely a vadonat új szám mellett másik két toplistás dalt, a LoveGame-et és a Paparazzi-t is fogja tartalmazni. Akiknek valamiért nem nyerte el tetszését ez a csomag, az választhatja a Foreigner zenekar két számát, melyek elérhetők lesznek Pro módban is, ezek pedig a Hot Blooded és az Urgent. Pro Guitar és Pro Bass kiegészítést kap két korábbi szám is: az Alice in Chains-től a Rooster, valamint a The White Stripes-tól a Dead Leaves and the Dirty Ground. A Lady Gaga Pack 02 5.49 dollárba kerül PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, de azemlített számok előbbieken egyenként 1.99 dollárért, míg a Nintendo konzolján 2 dollárért tölthetők le. A két Pro kiegészítés 0.99 dollárba kerül, és szükséges hozzá a fent említett két szám standard verziójának megléte, ami szintén egy 1.99 dolláros beruházás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)