Hirdetés

Lájkolod a kukacom? Itt a Worms Facebookra

|

Ha valami még hiányzott, akkor az a közösségi kukacoskodás. Végre megjelent a Worms Facebookra.

Hirdetés

Lehet örülni neki, lehet keseregni a kommersz pöffeszkedésén, de a Team 17 hatalmas múltra visszatekintő játéka most a világ legnagyobb közösségi oldalán kötött ki. Az viszont öröm, hogy ingyen játszható bárki számára, ide kattintva ki is próbálhatjátok a Worms Facebook verzióját

Tavaly egy zárt béta keretében tesztelhettük már a játékot, a Team 17 pedig reméli a sikert, talán nem is alaptalanul. Már akkor megígérték nekünk, hogy ez a Worms folyamatosan új tartalmakkal fog bővülni, a játékélmény így mindig szórakoztató és friss lesz, ahogy azt a Facebook magas ingerküszöbű, tükörben csücsörítő presszótündéreken edződött közönsége igényli is. Játékmenet megtekinthető itt:

Nekem elsőre semmi bajom vele, teszek is egy próbát. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)