Hirdetés

Lance Henriksen az Aliens vs. Predatorban

|

Maga, a Weyland-Yutani gigakonszern feje is tiszteletét teszi a játékban.

Hirdetés

Az év elején mutatkozik be a Rebellion Aliens vs. Predator című multiplatform FPS-e, amiben Lance Henriksen, az Alien és az AvP univerzum egyik legjelentősebb prominense teljes virtuális valójában szerepelni fog.



A véleményem szerint lúdbőröztetően jó orgánummal megáldott színész Karl Bishop Weylandet alakítja, a legendás iparmágnás, Charles Bishop Weyland leszármazottját. Emberünk egyébként el van ragadtatva az ötlettől, hogy végre digitalizált formában is megjelenik egy játékban, s nem csak a hangját hallhatjuk, mint az a Mass Effect esetében történt.



A németek és az ausztrálok hivatalosan lemaradnak ugyan arról az élményről, amit az Aliens vs Predator nyújthat, ám ez ne zavarjon minket. Az már sokkal inkább, hogy a Rebellion Developments két legutóbbi munkája (Shellshock 2: Blood Trails, Rogue Warrior) nem sikerült túl meggyőzőre, s akkor még finoman fogalmaztam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)