Hirdetés

Land of Lordship - a hazai Facebook játék

|

Egy magyar fejlesztésű játék is bekerült a Facebook alkalmazásainak tengerébe. A Land of Lordshipben csatatér az egész világ!

Hirdetés

A Civissoft játéka ismerős lesz azoknak, akik ismerik a Rizikó nevű társasjátékot. A Facebookon játszható ingyenes stratégiai játékban mindenki saját küldetését igyekszik teljesíteni, miközben ellenfelei saját céljaikért tesznek keresztbe a másiknak. A játék kezdetekor mindenki kap egy színt, kezdőterületeket és egy missziót, amit teljesítenie kell, tehát nem a többiek földbedöngölése a cél, hanem, hogy minél előbb teljesítsük feladatunkat. Különlegessége a játéknak, hogy a legtöbb facebookos címmel ellentétben, itt a résztvevők valós időben játszanak egymás ellen.

A teljesen magyar fejlesztésű cím jelenleg béta fázisban létezik, akit érdekel itt kipróbálhatja. A Land of Lordship hivatalos oldalán a kezdők néhány tanáccsal is gazdagodhatnak, hogy aztán magabiztosan részt vehessenek a harcokban, később akár versenyeken is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)