Hirdetés

Lángszóró is lesz a Far Cry 6 gyűjtői kiadásában

|

Rendesen megpakolják a Far Cry 6 Collector's Editiont, de az ára nem lesz kiugróan magas.

Hirdetés

Több szivárgás után ma végre hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6, melynek játékmenetét ugyan egyelőre nem láttuk, de a megjelenési dátumát már tudjuk. Aki február 18-án nem csak az alapjátékot, hanem mindenféle extrákat is szeretne átvenni, a Collector's Editionnel jár a legjobban.

Hirdetés

A 199,99 euróba kerülő csomagban egy 7 darabból összerakható Tostador (lángszóró) replika, a játék Ultimate Edition kiadása, egy exkluzív fémdoboz, matricák, térkép, egy tacskós kulcstartó (Chorizo a neve, és járógép van a hátsó lábain, miatta fogjuk az egész játékot imádni), egy művészeti album, valamint a játék betétdalait tartalmazó lemez található meg.

Az előrendelők egy lemezlövő fegyvert és egy Chorizóra való skint is kapnak. Az Ultimate Editionhöz jár három skincsomag (Croc Hunter Pack, Vice Pack, Jungle Expedition Pack) és a 3 DLC-t, valamint egyéb tartalmakat magába foglaló Season Pass. A Gold Edition a többi bónuszt nem, csak az alapjátékot és a Season Passt tartalmazza.

Nektek bejön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)