Hirdetés

Lara Croft a mozivásznon is újjáéled

|

A Crystal Dynamics segédletével a Tomb Raider most újraszülethet filmes formájában is, de vajon mitől lehet jobb?

Hirdetés

Lara kisasszony éppen ma tette be bájos alakját dobozos formában a legtöbb boltba. A Crystal Dynamics által rebootolt Tomb Raider nem csupán a kritikusokat és a GameStar főszerkesztőjét varázsolta el, de a tiszteletére rendezett launch party is lehengerlő volt.

Az Angelina Jolie nevével fémjelzett Tomb Raider korszaknak immáron hivatalosan is vége, hiszen a Crystal Dynamics megerősítette, hogy készül az újragondolt Tomb Raider mozi. A stúdió a GK Films munkatársainak nyújt majd segítséget a produkció elkészítésében, Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics feje pedig kijelentette, hogy a film is azt az új nézőpontot követi majd, amely a játékot is meghatározza. A két csapat remek kapcsolatot ápol egymással és egyetértenek abban, hogy látni sem akarják többet a régi Tomb Raider filmek folytatását.

 

Ennyi volt a hivatalos információ, annyi azért mondható mellé, hogy a GK Films jelenléte biztató, hiszen többek között olyan filmekkel büszkélkedhetnek, mint az Oscar-díjas Az Argó-akció vagy a szintén Oscar-díjas A tégla. Ti kit látnátok szívesen Angelina Jolie helyett a főszerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)