Hirdetés

Lara Croft and the Guardian of Light - Egy ideig még Co-Op nélkül marad

|

A mézesmadzag, amivel a PC-s és PS3-as játékosokat hitegette a Crystal Dynamics, hirtelen semmivé foszlott.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Lara Croft and the Guardian of Light elsőként Xbox 360 játékkonzolon rajtolt el, s bár fogadtatása inkább pozitívra sikeredett, mint negatívra, sokan hiányolták belőle a kooperatív játékmód online részét.



Egy korábbi közleményben az állt, hogy az említett mulasztást ingyenes DLC-vel teszi jóvá a Crystal Dynamics, miközben ugyanazon a napon megjelenik a játék PC-re és PS3-ra is, mégpedig online kooperatív játékmóddal felvértezve.



No kérem, ebből nem lesz semmi, hiszen szeptember 28-tól mindkét platformon (PSN, Steam) ugyanaz a változat lesz elérhető, amit már boldog-boldogtalan megvásárolhatott Xbox LIVE-on. Annyiban járnak viszont jobban a PC-sek, hogy elővásárlás esetén egy letölthető Tomb Raider: Legend kópiával is gazdagodnak.
A sokak számára fontos funkciót a közeljövőben egy ingyenes update révén kapjuk majd meg, valamint arról sem szabad megfeledkezni, hogy októbertől december végéig nem kevesebb, mint öt DLC-vel gazdagodik a Lara Croft and the Guardian of Light.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)