Hirdetés

Lara Croft - Bemutatták az új modellt!

|

Jóval a Tomb Raider: Underworld megjelenése előtt elkezdődik Alison Caroll, az új Lara Croft modell felkészítése.

Hirdetés

Egy 23 esztendős croydoni recepciós lány személyében lelték meg hosszas válogatás után az egzotikus szépségű Karima Adebibe utódját. Az egyébként profi tornász leányzó még szingli, s örömmel konstatálta, hogy új "szerepének" köszönhetően minden bizonnyal még több srác hívja majd randizni.



Ahhoz, hogy hitelesen alakítsa a különböző rendezvényeken és reklámkampányokon Lara Croft-ot, gyorstalpaló archeológiai tanfolyamon kell palléroznia elméjét, heti hat erőnléti edzés során karban tartani testét, s el kell sajátítania a lőfegyverek használatát (igaz, itt már az is elég, ha a megfelelő végét veszi a kezébe).



Nem illendő fanyalogni, de a hölgy nyilatkozatait olvasva, az eddig készült képeket vizslatva szomorúan kell megállapítanom, hogy most sem sikerült személyes kedvencemhez, Nell McAndrew-hoz hasonló modellt keríteni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)