Hirdetés

Lara Croft is Nintendozik

|

A női főszereplők koronázatlan királynője, Lara Croft 10 éves születésnapját a kiadó igen stílusosan ünnepli meg, az évfordulóra egy felújított remake-et kapunk. Bejelentették hogy a Tomb Raider Anniversary megjelenik Wii-re és PS2-re is.

Hirdetés

A Wii tulajdonosok örülhetnek hiszen a Wii egyedi irányítása ilyen játékokért kiált, hiszen az ugrálós-ügyességi játékok kezelését remekül meg lehet oldani Wii-n. A régi-új Tomb Raider Wii-re átírása több fontos módosítás igényel a játékba és emiatt a Wii-s játékosok még pontos megjelenési dátumot nem is kapnak, viszont PC-re és a többi platformra június elsején érkezik a program. A PSP-s verzió is egy kicsit késni fog de ez az idő csupán hetekben mérhető, míg Wii-re a legjobb esetben is csak szeptember elején jöhet ki a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)