Hirdetés

Lara Croft kelendőbb a Sony konzolján

|

A Tomb Raider: Underworld-höz bejelentett exkluzív Xbox 360 tartalmak ellenére jobban viszik a játék PS3-as verzióját.

Hirdetés

Az Eidos még év elején bejelentette legújabb Lara Croft játékához érkező exkluzív Xbox 360 tartalmakat, ennek ellenére angol barátaink 51 százaléka a Sony konzolján kívánja megtekinteni Croft kisasszony formás idomait. Az összesített toplistán egy kilencedik helyezéssel büszkélkedhet, mindezt már az említett PS3-ra eladott kópiáknak köszönheti, talán nem véletlenül választották legtöbben a fekete szörnyeteget újabb kalandjaikhoz. A ködös Albionban Larával legtöbben PlayStation rendszeren futottak össze, mondhatjuk azon nőttek fel, így talán érthető miért választották ismét „egykori otthonukat". Összevetve eladásit nagy vetélytársával, az Xbox 360 verziós Tomb Raider: Underworld összesen 34 százalékot jegyezhet magának, miután megemésztettük az adatokat nem jelenthetjük ki, hogy eldőlt a konzolháború kimenetele, mindössze a bizalom győzedelmeskedett.

Kedves olvasóink, Ti melyik konzolon fogjátok „tolni" Lara Croft kisasszonyt? Véleményéket mint mindig, most is a fórumban dolgozzuk fel!

 

lara-croft.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)