Hirdetés

Lara Croft visszatér. És a Tomb Raider?

|

A Crystal Dynamics rövid közleményben tudatta, hogy még idén visszatér Lara Croft, de a játék címéből eltűnt a Tomb Raider.

Hirdetés

Lara Croft kisasszony, a hosszú pályafutása alatt mit sem öregedő amazon még idén visszatérhet, de hogy pontosan milyen kalandok várnak rá, azt még nem lehet tudni. A fejlesztő Crystal Dynamics (a Square Enix Europe leányvállalata) egy szűkszavú közleményben tudatta, hogy Lara Croft and the Guardian of Light néven érkezik a Tomb Raider legújabb epizódja. Bizony, bizony, a címben nem szerepel a Tomb Raider név.

Ebből sokan messzemenő következtetéseket vontak le, és a csinos régésznő Facebook oldalán hangosan rémüldöztek a rajongók, hogy akkor most végleg eldobták a Tomb Raider nevet - de erről a Square Enix nem hajlandó többet elárulni, így semmi sem biztos.

A fejlesztők mindenesetre azt mondják, hogy valami "egészen újat", és "nagyon mást" alkottak, mint amire az emberek számítanak. A stúdió vezetője, Darrell Gallagher "marketing szövege" szerint "Lara Croft egy ikonikus karaktere a videojátékoknak, ezért a Lara Croft and the Guardian of Light-tal olyat akartunk létrehozni, ami igazán eredeti digitális élményt ígér". Lehet találgatni, mit jelent ez...

A játék elméletileg 2010-ben bemutatkozik, és kizárólag letölthető formában lesz elérhető, de még azt se lehet tudni, hogy milyen platformokra adják ki. A jövő héten kezdődő GDC konferencián, "szigorúan zárt ajtók mögött" mutatják majd be a megújult hősnőt a sajtó képviselőinek. Mi addig nézegessük a honlapját... a hírlevélre már feliratkozhatunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)