Hirdetés

Lassú a FEAR? KALÓZ VAGY!

|

Egy igen érdekes, és egyben meglepő kijelentést tett a Vivendi fórumain az egyik moderátor, aki megelégelte, hogy mennyire sok felhasználó panaszolta el neki, a F.E.A.R. mennyire gépigényes. Emberünk nemes egyszerűséggel mindenki kalóznak nevezett, mert csak a kalózoknak van sebesség problémájuk a játékkal... Nos, azóta Greg már elnézést kért, de azért van abban valami, amit mondott. Hiszen gondoljunk csak bele: a játék a mai napon jelent meg, ergó senkinek sem lehetett volna vele gondja egészen idáig (kifejezetten a teljes verzióról van szó, nem a demóról). Tehát tény, hogy aki azt írta a fórumokon, hogy a nyolcadik pályán a lépcső alatti tölténytől beszaggatott, tudott valamit. Kiváncsi lennék egyébként, hogy a Vivendi mit tesz a sráccal.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)