Hirdetés

Last Remnants DLC csomagok hamarosan

|

A The Last Remnant alig jelent meg, máris érkeznek hozzá a letölthető tartalmak. A legjobb hír, hogy majdnem mind ingyenes.

Hirdetés

A Square Enix A Final Fantasy sorozat után egy teljesen új RPG-t készített nekünk. Az újszerű megoldások között szerepel a kétféle főhős akik képviselik azt a szándékot, hogy a játék mind a kelet, mind a nyugati világ játékosainak emészthető legyen. A történet kellően bonyolult, nemkülönben a harcrendszer, ahhoz, hogy jó sokáig képes legyen minket a monitorok elé szegezni. Aki viszont esetleg már végig is tolta, ne pánikoljon. Karácsonyi meglepetés, vagy csak szimpla buzgalom a Square Enixrészéről, tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy decemberben egy halom új tartalom érkezik - szám szerint négy. Az első kettő - a Purgatory"s Sins és a The Key of Ancient Ruins - december 1-én válik elérhetővé a gold előfizetőknek, és 8-án a mezei felhasználóknak. A harmadik egy fizetős cuccos - 100 MPS - melynek segítségével 3 új formációba rendezhetjük majd seregeinket - elérhető december 15-től. Az utolsó The Price of Lies névre hallgató pakk mind közül a legnehezebb, csak magas szintre jutott játékosoknak ajánlott, december 22-től gold tagoknak, december 29-től mindenki számára elérhető. Az egyszer csak megjelenő PC verzió reméljük már alapban tartalmazza ezeket a kis csomagocskákat, de ha nem, hát az sem akkora baj, csak jelenjen már meg.

the_last_remnant_02.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)