Hirdetés

Late Night Live Aréna - 2012.03.14. felvételről

|

A harmadik Late Night Live a második volt a sorban, ami három órán keresztül tartott. Vicc, móka, kacagás, felháborodás.

Hirdetés

A hosszú hétvége előtt háromfős elmebeteg szakadár különítményünk még úgy gondolta, hogy befér az idejébe egy háromórás élő Aréna, amihez ismét volt kellő számú kérdés. Az adásban számos érdekes téma felbukkan, illetve sor kerül egy városi legendával kapcsolatos kísérletre is. Aki azt hinné, hogy EndreMan a Late Night Live Arénából a Belgrád rakpartra igyekezett volna, az téved. A kinézete amiatt ilyen, mert ebben a videóban szerepelt. Most pedig csipszet, kólát, tökit, ropit elő, jöjjön az adás, két részletben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)