Hirdetés

Late Night Live Aréna - ünnepi kiadás

|

Ma este újra Late Night Live Aréna! A GameStar magazin 15. évfordulójának kapcsán ismét összeülünk, és élőben várjuk kérdéseiteket, sztorijaitokat, miközben mi is sztorizgatunk, kérdezünk.

Hirdetés

Igen, tudjuk, hogy régen volt már Late Night Live Aréna, meg úgy Aréna általánosságban, és igen, szeretnénk ezen változtatni. Kezdetnek talán nem rossz, ha ma este Late Night Live Arénázunk egyet, ugye?

Nem más okból gyűlünk most össze, mint a GameStar magazin 15. évfordulója, amelyet egész október folyamán igyekszünk méltó módon ünnepelni. Ma este 20:00-tól élőben jelentkezünk a stúdióból, hogy megválaszoljuk minden kérdéseteket, amit ezen cikk kommentjeiben tesztek fel (igyekszünk a YouTube-os kommenteket is nézni, de nem ígérjük, hogy mindenre fogunk tudni figyelni). Továbbá szeretnénk, ha megírnátok, hogy mit jelent számotokra a GameStar magazin, milyen kedves emléketek fűződik hozzá, volt-e olyan érdekes szituáció, amikor jól jött, hogy kéznél volt egy GameStar, mert épp azt kérdezte tőletek egy külföldi a Keleti pályaudvaron, hogy a GS hány pontot adott a Dragon Age 2-re. Vagy hasonlók. Szóval 20:00-tól kapcsoljatok ide, hozzatok popcornt, addig pedig kérdezzetek, írjatok, satöbbi.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)