Hirdetés

Látnivalókon a MechWarrior Online

|

Nyolc, a napokban kiadott képpel kedveskedett a Piranha Games a MechWarrior Online szimpatizánsainak.

Hirdetés

A Piranha Games életerőt és reformokat kíván pumpálni a MechWarrior szériába, ezért megpróbálkozik egy free-to-play címmel MechWarrior Online néven.

A fejlesztők (akik nevükből adódóan nem tévesztendők össze a Risen készítőivel) 2012 folyamán kívánnak előhozakodni az online mechás vircsaftba, mely PC-exkluzív címként vonul majd be a történelembe. A MechWarrior Online természetesen nem fogja mellőzni a mikrotranzakciós modellt, hiszen valamiből az illetékeseknek is meg kell élniük és ebből finanszírozzák a további tartalmi és egyéb bővítéseket, de az ígéretek szerint bármiféle fizetés nélkül is remekül szórakozhatunk majd.

Apropó, szórakozás. A MechWarrior Online-ban két dolgunk van csupán: az egyik, hogy saját szájízünk szerint felszereljük és testre szabjuk választott robotunkat, a második pedig az ellenfelek online megsemmisítése.

A legutóbb közzé tett képeket megtalálhatjátok a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)