Hirdetés

Látvány kontra mitológia - A titánok haragja premier kritika

|

A címbeli titánok - pontosabban egy - most végre tényleg felbukkannak, de az Olümposzt ezúttal sem találják. Ami talán nem is olyan nagy baj.

Hirdetés

Meg kell vallanom, hogy mióta gyerekkoromban láttam a Disney-féle Herkulest, oda vagyok a görög mitológiáért. Mindig is szerettem az ezzel kapcsolatos történeteket – leszámítva a béna Herkules-Xena kettőst – ezért is furcsállottam, hogy Hollywood a Gyűrűk Ura sikere után, miért nem nyúlt azonnal a témához.

Aztán a két évvel ezelőtti első résznél végre ujjongtam, hogy végre egy zúzós fantasyben, megelevenednek az Olümposz istenei és a Tartarosz titánjai (A Villámtolvaj, csak kellemes vizuális petting volt a témában). Noha nem voltam maximálisan elégedett, mivel az egészben lényegesen több rejlett, mint ahogy azt a hangulatos előzetesek sugallták, de arra a pár órára kellemesen kikapcsolta az agyamat. A folytatás pedig nem ígér és nem is ad többet, mint elődje: egy végtelenül ostoba, de szórakoztató blockbustert.

A premier kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)