Hirdetés

Látványos akciózást ígér az Atlas Fallen gameplay előzetese

|

Sivatagos területeken harcolhatunk majd gigantikus szörnyetegek ellen.

Hirdetés

A Focus Entertainment marketingesei eddig viszonylag kevés energiát öltek abba, hogy megértessék velünk, milyen játék lesz pontosan az Atlas Fallen, hiszen a játék augusztusi bejelentése óta nem érkezett friss előzetes és más infók is alig, viszont mivel március elején elárulták, hogy május 16-ára várhatjuk a megjelenést, nagyon időszerű volt már egy a játékmenetre fókuszáló videó közzététele.

A Rise from Dust címet viselő, közel másfél perces anyagban megnézhetjük a játék különböző területeit és szörnyeit, illetve azt, hogy mire számíthatunk a játékmenettől: a fejlesztő Deck13 korábbi játékait, a The Surge széria tagjait jól ismerőket nem fogják meglepni a látottak.

Hirdetés

Alapvetően egy félig-meddig nyitott világban kalandozhatunk majd azzal a céllal, hogy az istenek elnyomása alól felmentsük az emberiséget, és ez, sajnos vagy szerencsére, csak erőszakkal érhető el. Nagy szörnyekkel nézünk majd szembe, viszont úgy tűnik, ez nem soulslike lesz, hanem egy egyszerűbb, kevésbé megterhelő akció-szerepjáték, és emiatt külön érdemes lehet neki adni egy esélyt.

PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon játszhatjuk majd, mint feljebb említettük, május 16-ától.

Címkék: #atlas fallen
Platformok: PC PlayStation 5 Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)