Hirdetés

Látványos élőszereplős előzetessel támad a Rise of the Ronin

|

Már csak néhányat kell aludnunk a Team Ninja nyíltvilágú akció-szerepjátékának megjelenéséig.

Hirdetés

Március talán egyik legizgalmasabb megjelenése lesz a Nioh-szériát is jegyző Team Ninja gondozásában készülő PlayStation 5-exkluzív játék, a Japán Edo-korba helyezett Rise of the Rōnin, amelyet akár a barátainkkal is együtt játszhatunk majd.

Kevesebb mint egy hét van hátra a hivatalos rajtig, ezzel pedig turbó fokozatra kapcsolták a marketing gépezetet is, egyre többet hallani az erősen harcfókuszú, nyíltvilágú akció-szerepjátékról. Például most egy újabb kedvcsináló előzetes futott be, amely alapvetően eltér az eddig látottaktól.

Míg a korábbi trailerek rendre a harcra, a sztorira vagy éppen a felfedezésre fókuszáltak, a mostani egyperces szösszenet egy epikus, filmes köntösbe burkolva szeretné a Rise of the Rōnin-hangulatot átadni.

Hirdetés

Az előzetes két, látszólag fontos karakter szembenállására fókuszál, különlegessége pedig, hogy az egyes élőszereplős jeleneteket a játék látványvilágával mosták össze.

Az eddig látottak alapján bőven van miért bizalmat szavaznunk a Rise of the Rōnin-nak, az idei év egyik kiemelkedő alkotása lehet. A játék március 22-én jelenik meg kizárólag PS5-re, de később, tekintve, hogy a kékek a jövőben is nagy hangsúlyt fektetnének a PC-s megjelenéseikre, ezen a fronton is van remény.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)