Hirdetés

Látványos előzetest kapott a Cyberpunk 2077, és megjelenési dátumot a 2.0-s frissítés

|

A Night City Wire legutóbbi epizódjában egyebek mellett a Phantom Liberty új előzetesét is megcsodálhattuk.

Hirdetés

Mindössze néhány nap választ el minket a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty nevet viselő kiegészítőjének megjelenésétől, de a CD Projekt RED úgy gondolta, nem árthat, ha mond még pár szót róla, és kiad egy Idris Elba karakterére fókuszáló, iszonyú látványos előzetest. Ez hét évvel a Phantom Liberty eseményei előtt játszódik, megtudhatunk néhány dolgot arról, milyen figura ő pontosan.

Ez önmagában még nem lett volna elég ahhoz, hogy megtöltse a Night City Wire teljes műsorát, úgyhogy más meglepetésekkel, tartalmakkal is készültek a fejlesztők.

Hirdetés

Az alábbi videóban például maga Idris Elba mesél közel négy percen át karakteréről:

Szó esett arról is, hogy hogyan dolgozzák át a perkeket és a skilleket, a tervezők megmutatták kedvenc karakterbuildjeiket, és bejelentették az ingyenes Build Plannert, egy olyan eszközt, amivel már akár most, böngészőből elkezdhetjük összerakni karakterünk felépítését, megnézni, hogyan változott a rendszer.

A Cyberpunk 2077 ingyenes, 2.0-s verziószámú frissítése, ami az alapjátékba (annak PC-s, PS5-ös és Xbox Series konzolos változatába) is elhozza az átdolgozott rendőri rendszert, a perkeket, fejlettebb cyberware-eket, szeptember 21-én jelenik meg, míg a Phantom Liberty szeptember 26-án fogja követni.

Akit esetleg a zene is érdekel, annak Dawid Podsiadlo mesél a játék ezen részéről: ő írta ugyanis a betétdalt, és dolgozott korábban az Edgerunnersön is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)