Hirdetés

Látványos gameplay előzetes készít fel a Rise of the Ronin megjelenésére

|

Márciusban már jön is a Team Ninja újdonsága, a State of Play pedig megmutatta, hogy miért érdemes várnunk rá.

Hirdetés

A Nioh, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive sorozatokat jegyző Team Ninja szamurájos akció-szerepjátékát akkor is várnánk, ha semmi mást nem tudnánk róla a címén kívül, a részletek ismeretében azonban csak még ígéretesebbnek tűnik a PlayStation 5-exkluzív projekt. 

A Rise of the Ronin ugyanis 1863-ba repít vissza minket, Japán történelmének legnagyobb jelentőséggel bíró forradalmába, ahol katanák és más közelharci fegyverek találkoznak a modern tűzfegyverekkel. A fejlesztőcsapat eddig nem túl sokat mesélt róla és mutatott belőle, de 2024 legelső State of Play-jének alkalmából új gameplay trailert kaptunk. 

Hirdetés

A korábbi jelentések úgy jellemezték a Rise of the Ronint, mintha a Ghost of Tsushima, az Assassin's Creed és a Dark Souls keveréke lenne, az alábbi gameplay videó alapján pedig nem is áll messze ez a megfogalmazás a valóságtól. A Team Ninja rendezője, Fumihiko Yasuda mutatja be nekünk közel négy percben a játékmenetet: többek között azt prezentálják, hogy milyen érzés Yokohama felfedezése a földön és levegőben, ízelítőt kapunk a változatos harcrendszerből (beleértve a bossokat is), és abból is, hogy a környezetet milyen módon fordíthatjuk az előnyünkre. A csapat nagy hangsúlyt fektet a történetmesélésre, a hangulatteremtésre és a látványvilágra is, ütős az összkép: 

A Rise of the Ronin márius 22-én jelenik meg PlayStation 5-re. Nektek bejön?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)