Hirdetés

LawBreakers - kiderült, hogy mikor jön a következő béta

|

Ha valaki lemaradt volna márciusban a lehetőségről, hogy belekóstoljon a Gears of War atyjának új játékába, az ne aggódjon, hamarosan itt van a LawBreakers második zárt bétája!

Hirdetés

Cliff Bleszinski a Boss Key Productions élén nagyon  bízik abban, hogy a játékosok ráharapnak majd a kizárólag PC-re készülő LawBreakersre, legutóbb például azt nyilatkozta, hogy a hihetetlen népszerűségnek örvendő Overwatch mellett is terem majd nekik babér. 

Hirdetés

Ahhoz, hogy ez így legyen, izgalmas játékmenet, jól kigondolt karakerek és magába szippantó atmoszféra szükségeltetik, amelyben a LawBreakersben nem szenved hiányt. Hogy ez mennyire van így, azt hamarosan ismét kipróbálhatják majd a játékosok, mivel Bleszinski bejelentette, hogy a második zárt béta május 18 és 21 között zajlik majd le (és itt tudtok rá jelentkezni). A fejlesztők az eltelt két hónapot azzal töltötték, hogy a résztvevők visszajelzései alapján csiszoltak a projekten, finomhangolták a karaktereket. Ennek fényében most lerántották a leplet több újdonságról is. Az egyik a Wraith névre keresztelt harcos, aki lényegében egy fürge és jól képzett cyber-nindzsa. 

Az új karakter mellett bemutatkozik egy vadonatúj gravitációval játszó pálya (Reactor), valamint egy vadonatúj játékmód, a Blitz Ball is, amely a sportra gyúr rá. Mindezekről a saját szemetekkel is megbizonyosodhattok az alábbi fejlesztői naplóra kattintva: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)