Hirdetés

LawBreakers - PlayStation 4-re is jön, itt az első trailer

|

Cliff Bleszinski pörgős, multis FPS-e PS4-en is játszható lesz, de nem kötik össze a platformot a PC-vel.

Hirdetés

Bleszinski nevét valószínűleg sokan a Gears of War kapcsán ismeritek - az ugye messziről elkerülte a PlayStationt, úgyhogy a sorozat atyja számára ez most új terep.

A LawBreakerst fejlesztő csapatban azonban kiváló szakemberek vannak, akik közül sokan rendelkeznek tapasztalattal a Sony platformjaival kapcsolatban. A PC-n már egy ideje játszható játék még az idei évben megjelenik PlayStation 4-re is, azt viszont egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy a pörgős játékmenet és a kontroller mennyire alkotnak majd jó kombinációt. Egyelőre nem jelentették be, hogy terveznek alfa- vagy bétatesztet a platformon, csak annyit, hogy 30 dollárnak megfelelő összeget kérnek a teljes változatért, és csak digitálisan lesz elérhető. Ez nyilván a legfontosabb.

Számítunk rá, hogy a Sony E3 2017 előadásán szerepet kap. Szerintetek sikeres lehet PS4-en is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)