Hirdetés

Két új játék is ingyenes lett az Epic Games Store-ban

|

Fejtörők és rettegés vár benneteket, ha bezsákoljátok az aktuális ajándékokat.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy a Layers of Fear és a Q.U.B.E. 2 már ingyenesen behúzhatóak a digitális üzletükben. Aki le akarna csapni rájuk, azoknak október 31-ig van erre lehetőségük. Utána a SOMA és a Costume Quest kerülnek az ingyenes kosárba, szóval a horror szerelmesei most lubickolhatnak az októberi ajándékokban.

Hirdetés

A Layers of Fear egy FPS-nézetben játszódó, pszichológiai horror, ami tömény történetmesélésre és felfedezésre épül. A játékosok egy őrült festő elméjébe nyernek ijesztő betekintést. Itt nincs semmilyen akciózás, így aki ólommal szereti megoldani a problémáit, az ne erre keresse a játszóteret.

A Q.U.B.E. 2 ennél egy fokkal lazább cím. Egy ismeretlen világba csöppenünk, ahol fura fejtörőket kell megoldanunk. A cél, hogy a puzzle feladatok megoldásával hazajuttassuk az ismeretlenben világban rekedt hősünket.

Tegyetek egy próbát mindkét címmel, ha kimaradtak anno, érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)