Hirdetés

Lázadások nehezíthetik majd meg életünket a Mount & Blade II: Bannerlordban

|

A játék mögött álló TaleWorlds Entertainment egy videóban mutatott be bizonyos újdonságokat.

Hirdetés

Már egy ideje játszható korai hozzáférésen keresztül a Mount & Blade II: Bannerlord, amiben egyszerű kalandorból egy egész birodalum urává válhatunk, ha ügyesen lavírozunk a játék világában, és persze az sem árt, ha jókora méretű sereg áll a hátunk mögött.

A játék jelenlegi állapotában is képes lehet lekötni az ilyesféle kalandokra vágyók figyelmét, ám természetesen érkeznek még a jövőben újdonságok, amikről nemrég meg is tudhattunk néhány infót.

Hirdetés

A TaleWorlds egy friss videóban mutatta be nekünk többek között azt, hogy a jövőben miért is fog majd nagyobb kihívást nyújtani birodalmunk igazgatása. Érkezik ugyanis egy olyan újítás, amely lehetővé teszi azt, hogy népünk fellázadjon ellenünk. A játékban több dolog is befolyásolja egy város hűségét is biztonságát, így egy jó uralkodónak nyilván sok mindenre oda kell figyelnie, ám ha valamilyen oknál fogva a hűség csökkenő tendenciát mutat, akkor egyre több elégedetlen lakos ragadhat fegyvert.

Ha az így létrejött milícia erősebbé válik, mint az adott város helyőrsége, és a hűség is alacsony, akkor bizony jó eséllyel lázadás fog kitörni. Ennek következtében egy új klán veszi át a vezetést, és ha nem kezeljük hamar a helyzetet, akkor az új irányítás bizony elég nagy veszélyt jelenthet ránk nézve. Erről és még néhány egyéb apróságról az alábbi videóból többet is megtudhattok.

Persze a fent taglalt újdonságon felül is érkeznek még friss dolgok a játékba a későbbiekben, szóval érdemes lehet figyelemmel követni, hogyan csiszolgatja és bővítgeti a Bannerlordot a TaleWorlds. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)