Hirdetés

LBP - Nem érdemes a Fallout 3-hoz hasonlítani eladásait

|

A LittleBigPlanet eladásai és toplistás helyezései felborították az előzetesen kialakított optimális menetrendet.

Hirdetés

Magyarul elvárásokon alul teljesített, legalábbis egyesek szerint. Az igazat megvallva számos média eltemette megjelenése után a felhasználók által generált tartalmakra építő játékot, ennek ellenére a Media Molecule illetékesei bizakodóak a további eladásokat illetően. A fejlesztők elmondták, nem mindegy milyen szemszögből vizsgáljuk az eddig eladott példányszámokat, amennyiben a Fallout legújabb epizódjához hasonlítjuk, biztosan csalódást okoz a LittleBigPlanet statisztikái. Felesleges második vagy harmadik részeket megélt alkotásokkal összevetni a játékot, elvégre friss szülöttről beszélhetünk. Eladásaik növeléséhez, illetve szinten tartásához minden hónapban előrukkolnak érdekes letölthető tartalmakkal, melyek segítségével láthatóak maradnak a zsúfolt piacon.

lbp.jpg
 

A folytatással kapcsolatban: a Media Molecule egy alkalommal kijelentette, nem terveznek folytatást. Nyilatkozatuk hallatára sokan úgy gondolták hanyagolni fogják kedvencüket és elbúcsúzhatnak a további tartalmaktól. David Smith hozzátette, egészen új értelmet nyert számukra a folytatás fogalma, ugyanis összeguberálnak egy következő részhez szükséges minden alapanyagot, azonban könnyen megeshet, hogy erőfeszítéseik nem egy újabb epizódban kerekednek ki. Az IGN oldalának adott interjújukban beszéltek azokról a tartalmakról, melyeket kénytelenek voltak örökre elhallgattatni, ugyanis jogi problémákba ütköztek. Azon tartalmak, melyek megszegték a szerzői tulajdonjogot szabályellenesnek minősülnek az LBP rendszerében, esetekben globális vállalatok keresték fel a Media Molecule stábját és kérték a rájuk, termékeikre vonatkozó tartalmak azonnali eltávolítását. Néhány alkalommal éppen fordítva jártak el, arra kérték a fejlesztőket, hogy engedélyezzék szerzői joggal védett termékeik feldolgozását, mivel azok kifejezetten jól mutatnak a LittleBigPlanet világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)