Hirdetés

League of Legends - egy szobrot engednek az óceánba

|

Érdekes dolgot talált ki a Riot Games a League of Legends ausztrál és új-zélandi játékosainak, aminek része egy szobor az óceán aljára süllyesztése is, mely akkora lesz, hogy elfér benne egy egész halcsalád. Több is.

Hirdetés

Most valahogy mindenki a szobrokra van rápörögve. A Blizzard a kitartó és hűséges World of Warcraft játékosoknak osztogat szobrokat, a Riot Games pedig ugyan csak egy szobrot készítet, de azt nem adja oda senkinek.

Vagy mondhatnánk azt, hogy a halaknak adja. A terv ugyanis az, hogy január 23. és 31. között, az Ocean Week promó keretében mindenki, aki a 12 ingyenes champion valamelyikével győzelmet szerez, hozzájárul a közösségi célok eléréséhez. Aki három pontot elér, annak nevét belevésik egy Nautilus, Fizz, vagy Nami szoborra (a közösség szavazatain múlik, hogy melyikre), majd a szobrot az óceán mélyére engedik.

„Egy tengerbiológussal és egy mesterséges zátonyokkal foglalkozó céggel egyeztetve igyekszünk valami olyat létrehozni, ami jó a környezetnek, és jelent valamit a játékosok számára is.” - nyilatkozta a Riot Games óceániai menedzsere, Mirko Gozzo. A League of Legends szobor akkora lesz, hogy az otthonaként szolgálhat a tengeri élőlényeknek, nem holmi tízcentis apróság. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, 275 000 pont kell összesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)