Hirdetés

League of Legends - pizza és rántott csirke vár a bolondok napi eseményen

|

A Riot Games felkészült az idei április 1-jére. Jöttek új kinézetek, chromák, és vicces küldetések a One for All mód mellett.

Hirdetés

A Riot Games minden évben megpróbál egy kis valódi szórakozást is belevinni a bolondok napi gaming őrületbe. Ezúttal 2 új kinézettel (Pizza Delivery Sivir és Birdio) erősítettek, és új küldetések is bekerültek azoknak, akik nem akarnak költeni az április elsejei bulira.

Hirdetés

A League of Legends újdonságainak teljes listáját megtalálod a játék hivatalos oldalán, de a legcélszerűbb az lesz, ha bejelentkezel a kliensbe. Ott azonnal megkapod az új küldetéseket, amiket érdemes lesz végigpörgetned az ideiglenesen elérhető One for All játékmódban. Egyébként a csatatér is tartalmaz vicces meglepetéseket.

A bolondok napi küldetéseket holnap estig van időtök teljesíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)