Hirdetés

League of Legends - elrajtolt az új bajnokság

|

Tegnap kezdődött el a League of Legends következő összecsapás-sorozata, amelyet az európai játékosok nyitottak meg.

Hirdetés

Az eSport szépen-lassan egyre népszerűbbé válik a világ játékosainak körében és ez részben a Riot Games MOBA játékának, a League of Legends-nek is köszönhető. Nem csoda hát, hogy kiemelt figyelmet szentelnek az egyes bajnokságoknak, melyek élőben is megtekinthetőek és általában teltház előtt feszülnek egymásnak a kvalifikált csapatok.

Január 14-én, vagyis tegnap kezdődött el a Championship Series 2014-es európai szezonja a Fnatic és a Gambit Gaming meccsével (amit a Gambit valószínűleg végigaludt - Hunter) és egészen április másodikáig izgulhatunk majd kedvenc League of Legends bandáinkért, de az amerikai bajnokság indulása sincs már messze. Igazi élmény lehet a helyszínen lenni:

További információk és eredmények a hivatalos oldalon. Ti a nyolc csapat közül kinek drukkoltok? Vagy inkább folyamatosan játszatok a League of Legends-szel, ahelyett, hogy néznétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)